Feedback – parerea ta aici…

Vrem sa stim pararea ta despre noi, cu bune si rele, asa ca lasa un comentariu aici si spune-ne despre experienta ta la Atelier 7culori, fie ca ai participat la o expozitie ca vizitator, ai expus o lucrarea sau ai avut o expozitie personala, fie ca te-ai inscris la unul din Workshop-urile creative sau ai participat ca si colaborator.

Parerea ta conteaza si ne ajuta sa crestem 😀

Ramaneti creativi,

Ellu

16 thoughts on “Feedback – parerea ta aici…

 1. dintre toate astfel de cursuri organizate in Bucuresti, aici am fost lasati sa ne exprimam liber nu doar sa invatam dupa metoda traditionala. Bravo!

  Like

 2. reactia prietenului meu: ‘WOW, magie!’. asta pentru ca nu aveam nici cel mai mic talent la desen 😀

  Like

 3. am venit sa ma relaxez si am reusit. este o atmosfera tare placuta. inconjurata de panze si lucrari de arta chiar m-am simtit ca un artist. mai revin

  Like

 4. am participat la cursurile organizate pentru adulti. este minunat ce incearca fetele sa faca. am invatat foarte multe despre culori si cum se realizeaza un obiect si corpul uman. la primavara ma intorc

  Like

 5. am comandad in ianuarie un portret pentru ziua fetitei mele. foarte frumos portretul, livrare la timp, totul ok.

  Like

 6. Personalul din atelierul 7culori mi-a oferit un curs de pictura placut, relaxant si folositor. m-a invatat multe trucuri utile de pictura :). Il recomand cu placere.

  Like

 7. super tare programul 3 in 1. cel mai tare m-au distrat orele de modelaj. fetele sunt f dragute si amuzante. eu sunt antitalent, dar ti se explica lucrurile pe limba ta si sunt multumit de rezultatele eforturilor mele 😀 multumeeesc!

  Like

 8. Danut si Andrei s-au simtit foarte bine. dovada sunt halatutele lor albe acum manjite de culoare :). dar cel mai mult i-a incantat orele de modelaj, s-a si vazut. multumim foarte mult ca ne-ati primit in formula de 3. la vara mai vrem sa venim!

  Like

 9. Mi-a placut primul meu curs de desen si faptul ca am inceput direct prin exercitiu, explicandu-mi-se pe parcurs ce si cum trebuie sa fac.
  In plus, remarc acum pe site niste informatii utile (teorie) de care cred ca ma pot folosi la un moment dat.
  Multumesc Elena 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: