Atelier pictura intuitiva

Nu exista modalitate corecta sau gresita in exprimarea emotiilor prin pictura intuitiva. Ceea ce este fundamental in pictura intuitiva este convingerea ca aptitudinea de a crea imagini si forme este realmente universala si ca astfel de imagini se pot dezvolta intr-un limbaj simbolic caruia ii putem da un sens personal.

Pictura intuitiva este o oportunitate pentru fiecare de a se exprima spontan si autentic, o experienta care in timp duce la implinire personala, vindecare emotionala si profunda transformare.

Atelierul de pictura intuitiva este locul in care ne vom exprima emotiile, trairile, temerile si dorintele.

Urmareste-ne pe pagina de Facebook sau aboneaza-te la Newsletter via E-mail pentru a fi la curent cu urmatoarele ateliere de pictura intuitiva.

WhatsApp: 0733 148 567

Citeste si ‘Care e faza cu pictura intuitiva?’ de Irina Gache – artist visual.

 

 

 

2 thoughts on “Atelier pictura intuitiva

 1. Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la cursul de pictura intuitiva sau oricare atelier legat de pictura pentru dezvoltare personala, cand se poate incepe si care este pretul sedintei sau modulul? Multumesc! Cosmina

  Like

  1. Salut,

   Urmatoarele ateliere de pictura intuitiva sunt programate pentru perioada de Valentine’s Day si Dragobete, tema atelierelor: increderea in persoana draga/iubita. Mai multe detalii (cum se vor desfasura atelierele, data si ora) vor aparea aici, la aceasta pagina, dar va vom informa si via e.mail daca doriti. O seara creativa va doresc.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: